Salah satu video muatnaik di Instagram milik Ruhainies, mencvri perhatian dan menjadi sorotan ramai warganet di media sosial pelakon jelita ini.

Dalam video yang dimuatnaik Ruhainies, pelakon ini menghadiri majlis Ralph’s Club, Ralph Lauren yang diadakan di ibu kota. Ramai selebriti terkenal tanah air turut menghadiri majlis tersebut antaranya Bella Astillah, Emma Maembong dan Zul Ariffin.

Aksi M3sra Bersama Zul Ariffin

Apa yang menarik perhatian dan tumpuan mata warganet adalah, kemesraan yang ditunjukkan Zul Ariffin dan Ruhainies di dalam video yang dikongsikan di media sosial aktres jelita ini.

VIDEO :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ruhainies7

Mahu Zul Ariffin Dan Ruhainies Disatukan

Menjengah ke ruangan komen muatnaik yang dikongsikan, rata-rata ramai yang memberi komen bahawa kedua-dua selebriti ini kelihatan sangat sepadan serta mendoakan agar mereka berdua bertemu jodoh bersama.

“Sweet couple.. Semoga bertemu jodoh berdua.. Saya doakan..”

“Korang dah kahwin kan. Eee aura sweet tu macam bukan biasa biasa”

“Sepadan” komen warganet

“Sweet nya Anis dengan Zul, ada sesuatu lah dia orang”

“Doa lah hari-hari moga mereka berdua ada jodoh, suka tengok”

“Kahwin dengan Zul please” komen mereka

“Suka sangat kalau Ruhainies dengan Zul Ariffin disatukan sebab secocok dan sepadan”

“Sesuai sangat Anis dengan Zul, seorang cantik seorang lagi handsome, sama-sama padan. Suka tengok”

“Sweet lah Ruhainies dengan Zul Ariffin. Moga cepat kahwin” komen mereka lagi

Terdahulu, hubungan antara Zul Ariffin dan Ruhainies pernah menjadi bualan hangat orang ramai kerana terlalu akrab dan mesra namun masing-masing menjelaskan hubungan yang terjalin adalah sekadar rakan biasa dalam industri.

Sumber/Kredit : murai

Diolah Oleh : Wan Network

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!